2012. február 23., csütörtök

F1.:SCHUMACHER BÜSZKE VETTEL EREDMÉNYEIRE




A hétszeres világbajnok Michael Schumacher kicsit sem féltékeny arra, amit Sebastian Vettel eddig elért a Formula-1-ben.

A Mercedes AMG versenyzője büszke a Red Bull Racing címvédőjére.

Michael Schumacher és Sebastian Vettel különlegesnek mondható kapcsolatot ápol egymással a kategóriában, miután a német legenda régóta ismeri a Red Bull ászát.

Sokan úgy tartják, hogy Sebastian a hétszeres bajnok utódja, és Michael elfogadja ezt, valamint kicsit sem féltékeny honfitársa eredményeire.

„Örömet okoz az, ha látom őt vezetni.” – nyilatkozta Michael Schumacher a német Sport Bild lapnak. „Sebastian egy erős és motivált versenyző, aki mögött egy nagyszerű csapat áll. Mindez valami különlegesnek mondható számomra, mivel már hosszú ideje ismerem őt.”

„Emlékszem még arra a kis srácra, aki Kerpenben vezetett és nagyon örülök is neki, valamint egy kicsit büszke is vagyok rá.” – tette hozzá Schumacher.

Michael a folytatásban megemlítette, hogy nem vár csodát a Mercedestől, mint, amit az előd mutatott 2009-ben a Brawn GP-vel, miután a szabályok most nem változtak jelentős mértékben és egy teljesen más helyzetről beszélhetünk.

Schumacher ezzel együtt elismerte, Nico Rosberg kemény csapattárs a Mercedesnél: „Nico nagyon jó munkát végzet, és ezzel a csapatban is mindenki egyetért. Irigység nélkül mondhatom azt, hogy ő nagyon erős az időmérő edzéseken, melyeken gyakran gyorsabb volt nálam. A saját erősségeimet 2011-ben a versenyeken mutattam meg.

SCHUMACHER ÉS ROSBERG IS VÁRJA USA VISSZATÉRÉST A FORMULA-1-BE

Michael Schumacher, valamint Nico Rosberg is izgatott amiatt, hogy USA idén visszatér a királykategóriába.

Michael kedves emlékeket őriz az amerikai helyszínről, ahol korábban már sikerült nyernie.

ÉRDEKES RÉSZLETEK A MERCEDES HÁTULJÁN – EZÉRT VÁRTAK A GÉP LELEPLEZÉSÉVEL?

A Mercedes AMG W03-as hátulján két érdekes és innovatív megoldás is feltűnt Barcelonában: egy 15 cm széles lyuk a diffúzor közepén, és még egy nyílás a motorborításon.

Ezeket valóban nem lehet lemásolni az Ausztrál Nagydíjig.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése