2011. január 21., péntek

EGÉSZSÉG - Mikrorostos Hummel gél

Nobel-díjat kaphat a magyar találmány

Testünk 70 százaléka víz, ennek kisebb része a plazmában és a sejtközötti állományban található, nagyobb része pedig hidratációs állapotban, a sejtekben fehérjerostokhoz kötötten van jelen. A béltartalomban is ilyen kötött víz van, mennyisége pedig függ az elfogyasztott táplálék rosttartalmától és a bevitt folyadék mennyiségétől.



Ha nem eszünk rostdús táplálékot, akkor a bevitt folyadék hamar felszívódik a véráramba, onnan pedig a vesébe, ahol kiválasztódik. Tehát számunkra a kötött víz sokkal jobban felhasználható, mert tovább hozzáférhető, mint az ivóvizekben és ivólevekben lévő folyékony víz. Fontos tudni azt is, hogy a béltartalom állagát és tovahaladó képességét a benne lévő kötött víz határozza meg.

– Laboratóriumi kutatásaim során, amikor megismerkedtem a mikrobiális cellulózzal – amit később primbiotikumnak neveztem el –, csak arról volt tudomásom, hogy a belőle készült gél ehető, és egyedülállóan magas kötött víztartalma van. Azért figyeltem fel erre a tényre, mert kutatói pályafutásom folyamán az élő sejtek által kötött vízzel foglalkoztam. Ha megiszunk egy pohár vizet, akkor annak a nagyobb része felszívódik, csak a kisebb része marad a béltartalomban.

Primbiotikus, Probiotikus, Mikrorostos

Vadonatúj gyönyörű csomagolásban, csak nálunk!

Teljes béltisztítás, méregtelenítés extra tisztító erővel,
bélflóra helyreállítás

Hippokrates mondta: "a halál a belekben lakozik!"
Immunrendszerünk 70%-a a vastagbélben lakó bélflóra,...

Miért használ több ezer embernek ez a termék?

Nézd meg a videot!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése