2011. március 2., szerda

F1:Hamilton elhagyja a kategóriát - Erősödik a Vörös Bika


Erősödik a Vörös Bika

A luxusautó-márka, vagyis az Infiniti már régóta a Nissan és a Renault partnere, a szaksajtó már néhány nappal ezelőtt megpendítette F1-es szerepvállalását. A Red Bull két évre szóló megállapodást kötött a japán céggel.

Az Infiniti neve és logója megjelenik a csapat ruházatán és az autón is kiemelt helyre számíthat. A hírek szerint az új Red Bull orrkúpjára és a hátsó szárnyra kerül majd az embléma és a felirat.

A francia autógyártó továbbra is a csapat hivatalos motorszállítója lesz, a Renault logója megjelenik majd a kocsin.

„A Red Bull mindig egyedi hozzáállást tanúsított, így most is teljes mértékben nyitott az együttműködésre az Infinitivel, a vezetői ugyanis nagyon innovatív tervekkel álltak elő. Rendkívül izgatottak vagyok a 2011-es szezon rajtja előtt, hiszen megerősített bennünket a tavalyi duplázás, a két világbajnoki cím megszerzése. Elkötelezett partnerrel gyarapodtunk” – mondta Christian Horner, a Vörös Bika csapatfőnöke

Hamilton elhagyja a kategóriáját

Átmeneti jelleggel elhagyja a száguldó cirkusz világát a 2008-ban világbajnok Lewis Hamilton, aki idén nyáron kipróbálja a NASCAR-sorozatot, pontosabban mondva annak egyik kocsiját.A brit versenyző a legendás Watkins Glen-i pályán ül majd a kétszeres bajnok Tony Stewart kocsijába. A NASCAR-legenda pedig a McLaren tavalyi autóját, az MP4-25-öt próbálja majd ki.
Hamilton egy Chevrolet Impala volánja mögött bizonyíthatja képességeit a tengerentúli szurkolók előtt.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése